الگوریتم تازگی محتوا چیست

الگوریتم تازگی محتوا چیست

امروز می خواهیم در مورد الگوریتم تازگی محتوا صحبت کنیم و بگوییم که الگوریتم تازگی محتوا چیست و چه می کند.پس با ما در شرکت طراحی سایت کرگدن ، همراه باشید.

بگذارید همین ابتدا برای شما یک مثال بزنیم شما یک نان بربری تازه را دوست دارید یا یک نان بربری بیات شده را؟ گوگل هم همیشه محتوای تازه و داغ را دوست دارد نه یک محتوای تاریخ گذشته و بیات شده را…گاهی پیش می آید برای آن که یک نان بیات را دوباره در حالت تازه میل کنیم آن را گرم می کنیم، برای محتوای قدیمی هم این روش کارایی دارد بدان معنا که محتوایی که قدیمی و بیات شده است را باید دوباره به روزرسانی کنیم تا گوگل را توجیح کنیم که محتوای ما تازه و قابل استفاده است.

تازگی محتوا چیست

محتوای تازه یا google freshness به محتوای اخیراً منتشر شده، به روز شده یا بازنویسی شده اشاره دارد. گوگل محتوای تازه را بیشتر دوستدارد زیرا احتمال دقیق تر بودن آن بیشتر است.محتوای تازه محتوایی است که اخیراً به ‌روزرسانی شده یا مرتباً به‌ روزرسانی می‌شود یا اخیراً منتشر شده است. محتوای تازه برخلاف محتوای قدیمی است، یعنی محتوایی که برای مدت طولانی به روز نشده است. اگر نیمی از صفحه خود را بازنویسی کنید و سپس سایت خود را دوباره خزیده باشید، تغییر محتوای آن صفحه ۵۰ درصد خواهد بود.

چرا تازگی محتوا مهم است

تازگی محتوا مهم است زیرا جستجوگران می خواهند نتایج مرتبط و جدید را ببینند، بنابراین این محتوایی تازه را گوگل به آنها ارائه می دهد. برای مثال، هنگامی که برای یک رویداد فعلی جستجو می‌کنید، ممکن است صفحاتی را ببینید که فقط چند دقیقه از عمرشان می‌گذرد، که در بالای صفحه رتبه ‌بندی می‌ شوند. گوگل تشخیص می دهد که جدید بودن مهم ‌تر از سن است.

آیا تازگی محتوا یک فاکتور رتبه بندی گوگل است

تنها تازگی محتوا برای رتبه بندی تاثیر گذار نیست. شما هنگام به روز رسانی محتوا باید حواستان به کلمات کلیدی باشد در غیر این صورت با افت رتبه بندی مواجه می شوید. گوگل برای رتبه بندی از فاکتورهای زیادی استفاده می کند که هنگام به روزرسانی محتوا باید آنها را در نظر بگیرید.

گوگل چگونه محتوای تازه را به این سرعت رتبه بندی می کند

از آنجایی که می دانیم گوگل در شرایط خاص از محتوای جدید حمایت می کند، سوال منطقی بعدی این است که چگونه می توانند محتوای جدید را به این سرعت رتبه بندی کنند؟ پاسخ سیستم وب کافئین است که آنها در سال ۲۰۱۰ منتشر کردند. برای اینکه گوگل بتواند محتوای جدید را رتبه بندی کند، آنها باید بتوانند محتوای جدید را سریع پیدا کرده و فهرست بندی کنند، و کافئین به آنها در انجام این کار کمک کرد. ما می توانیم چهار تاریخ مرتبط با هر URL که به صورت آنلاین منتشر شده است را شناسایی کنیم:

  1. منتشر شده: زمانی که صفحه در وب سایت آپلود شد.
  2. ایندکس شده: زمانی که خزنده ها برای اولین بار صفحه را کشف کردند و آن را به جستجوی گوگل اضافه کردند.
  3. آخرین خزیدن: زمانی که صفحه آخرین بار توسط آن ربات ها خزیده شد.
  4. اصلاح شده: زمانی که آخرین تغییر در صفحه انجام شد.

گوگل چگونه تازگی محتوا را اندازه گیری می کند

به گفته Moz، گوگل تازگی محتوای شما را بر اساس عوامل زیادی تخمین می زند، از جمله:

  • تاریخ شروع صفحه: تاریخی که توسط گوگل ایندکس شد.
  • مقدار تغییر در صفحه به روز شده: تغییرات بزرگ نشان دهنده تازگی بیشتر است.
  • تعداد تغییرات در محتوای اصلی صفحه: تغییرات در محتوای اصلی صفحه، طراوت بیشتری نسبت به تنظیم تاریخ/زمان می‌افزاید.
  • نرخ تغییر صفحه: تغییرات مکرر در صفحه نشان دهنده تازگی بیشتر است.
  • میزان ایجاد صفحه جدید: وب ‌سایت‌هایی که بیشتر صفحات جدید اضافه می‌کنند ممکن است امتیاز تازه‌ تری دریافت کنند.
  • تازگی بک لینک ها به صفحه: لینک هایی از سایت هایی که امتیازات تازگی بالایی دارند می توانند امتیاز شما را بهبود بخشند.

گوگل به دنبال به روز بودن چه محتوایی است؟

  • رویدادهای اخیر (به عنوان مثال یک بازی فوتبال پرسپولیس با استقلال)
  • موضوعات داغ (مثلاً به ‌روزرسانی عنوان)
  • رویدادها و گزارش های تکراری (مانند انتخابات ریاست جمهوری، کنفرانس های سالانه).
  • اطلاعات مداوم اما همیشه در حال تغییر (مانند بررسی محصول).

 

الگوریتم freshness چیست

چه محتوایی نیاز به روزسانی ندارد؟

  • دستور العمل های غذا
  • حقایق تاریخی
  • موضوعات گسترده
  • موضوعات همیشه سبز

برای مثال کسی که در اینترنت  به دنبال تکنولوژی است مایل است در سایت های خبری از آخرین تکنولوژی جهان مطلع شود نه تکنولوژی های گذشته.

بهترین روش برای بهبود تازگی محتوا

اکنون که مشخص کرده‌ایم چگونه تازگی محتوا می‌تواند بر رتبه‌ بندی تأثیر بگذارد، اجازه دهید به سرعت نکات و بهترین روش‌ها را برای گنجاندن فاکتور تازگی در محتوا را مرور کنیم.

  1. SERP را بررسی کنید

ساده ترین راه برای ارزیابی سطح تازگی این است که به تاریخ انتشار نتایج برتر نگاه کنید. به عنوان مثال، می توانید ۱۰ یا ۲۰ نتیجه اول را بررسی کنید و میانگین سنی آنها را محاسبه کنید.

  1. محتوای جدید (همیشه سبز) را به طور منظم منتشر کنید

لازم نیست همیشه در حال انتشار محتوا در موضوعات جدید باشید. اما همانطور که قبلاً یاد گرفتیم، میزان ایجاد صفحه جدید شما در امتیاز تازگی شما تأثیر می گذارد. بنابراین مطمئن شوید که به طور منظم محتوای جدید را منتشر کنید، چه در موضوعات همیشه سبز یا حساس به زمان. هرچه بیشتر محتوا را منتشر کنید، گوگل بیشتر می‌داند که سایت شما را بخزد.

  1. محتوای قدیمی را به طور منظم به روز کنید

موتورهای جستجو نمی‌توانند همیشه هر صفحه را به دلیل حجم گسترده محتوای جدیدی که هر روز منتشر می‌شود دوباره بگردند. در نتیجه، گوگل صفحات را ترجیحاً بر اساس میزان به ‌روزرسانی محتوا می‌خزد. با به‌ روزرسانی منظم محتوای قدیمی، امتیاز تازگی محتوا  خود را بهبود می‌بخشید که می‌تواند به رتبه ‌بندی محتوای حساس به زمان را آسان‌تر کند.

  1. محتوای خود را به روز کنید نه تاریخ را

تغییر تاریخ انتشار مقاله و سال در عنوان یک روش معمول است، اما این امر تازگی را به گوگل نشان نمی دهد. همانطور که قبلاً توضیح دادیم، تغییرات در بدنه اصلی صفحه برای Google مهمتر از تنظیم های تاریخ/زمان است. بنابراین باید محتوای اصلی صفحه را به روز کنید آن هم یک تغییر بزرگ نه یک تغییر جزئی. در حالی که ایجاد تازگی جعلی می تواند به طور بالقوه CTR شما را افزایش دهد، حداقل به صورت لحظه ای، اگر کاربران همچنان محتوای شما را تا حدودی قدیمی بیابند، احتمالاً منجر به زمان کوتاه تری در صفحه شما می شود و اگر با معیارهای تعامل ضعیف تری مواجه شوید، مطمئناً می تواند تأثیر منفی بر رتبه شما داشته باشد.

  1. از طریق سرچ کنسول به گوگل

پس از به‌ روزرسانی محتوای اصلی خود، اگر می‌خواهید روند جستجوی مجدد محتوای به‌روز شده توسط Google را تسریع کنید، می‌توانید نقشه سایت خود را مجدداً در کنسول جستجوی Google ارسال کنید. گوگل در نهایت تغییرات را به تنهایی پیدا خواهد کرد، بنابراین معمولاً برای تغییرات کوچکتر ارزش آن را ندارد.

نظر Ahrefs در مورد الگوریتم تازگی محتوا

  • تازگی محتوا گوگل: تازگی محتوا بسیار مهم است صفحه را مرتباً به روز کنید یا مقالات جدیدی را در مورد موضوع به طور مرتب منتشر کنید تا با تقاضا مطابقت داشته باشید.
  • زمانی که تازگی مهم است اما حیاتی نیست: به طور منظم صفحه را به روز کنید.

زمان اصلاح و انتشار مجدد محتوا

بازنگری پست‌ها، صفحات قدیمی و تغییر تاریخ انتشار، روشی موثر برای افزایش تازگی است. این موضوع زمانی مرتبط می شود که یک مقاله نیاز به بازنگری کامل داشته باشد تا نیاز بازدیدکنندگان به محتوای جدید و به روز را برآورده کند این روش برای موضوعات همیشه سبز که در طولانی مدت با مخاطبان شما طنین انداز می شود، بهترین است.در جلسات مشاوره فوری سئو بابت افت سریع رتبه وب سایت ، می گوییم که توجه به محتواهای قدیمی ، بسیار مهم است

یک روش جهت بازنگری و بازنشر محتوا

هر زمان که مقاله های اصلاح شده را بازنشر می کنید، ایده خوبی است که آنها را در رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارید، درست مانند هر مقاله جدید دیگری برای افزایش تعامل.  روش دیگر این است که چندین مقاله مرتبط با موضوع و قدیمی را در یک راهنمای نهایی به روز ترکیب کنید و تمام ترافیک را از صفحات قدیمی به صفحه جدید هدایت کنید. به خصوص اگر آن صفحات قدیمی عملکرد خوبی داشته باشند، در نهایت ترافیک موجود را نیز از دست نمی دهید.

 

اگر بخواهیم یک نتیجه گیری کلی در رابطه با الگوریتم تازگی محتوا داشته باشیم باید به شما بگوییم حتما به بازنویسی محتوای قدیمی سایت تان بپردازید و اگر محتوایی نیاز به روز رسانی دارد همین امروز آن را اپدیت کنید البته باید حواستان باشد که محتوای زرد به آن اضافه نکنید به این خاطر که گوگل به راحتی متوجه این امر می شود و شما را جریمه می کند همچنین به این نکته توجه کنید که برای ترافیک بیشتر برای به روز رسانی ها باید بک لینک های مناسبی را از سایت های پرترافیک دریافت کنید.

 

تلفن شرکت سئو

Summary
الگوریتم تازگی محتوا چیست
Article Name
الگوریتم تازگی محتوا چیست
Description
ساده ترین راه برای ارزیابی سطح تازگی این است که به تاریخ انتشار نتایج برتر نگاه کنید. به عنوان مثال، می توانید 10 یا 20 نتیجه اول را بررسی کنید و میانگین سنی آنها را محاسبه کنید.
Author
Publisher Name
آژانس خلاقیت کرگدن
Publisher Logo
کرگدن سفید
نویسنده : کرگدن سفید گونه ای خاص و در حال انقراض از کرگدن ها که با بی توجهی بشر ، در حال انقراض و نابودی است.مهربان ، سخت کوش ، متعهد ، مسئولیت پذیر و کاربلد در بین کرگدن ها!
اشتراک گذاری در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
×