نرخ کلیک (CTR) چیست

نرخ کلیک (CTR) چیست

نرخ کلیک (CTR) چیست ، نرخ کلیک اصطلاحی است که در بازاریابی دیجیتال استفاده می‌شود و به درصد افرادی که از یک صفحه وب از یک آگهی یا نتایج جستجوی ارگانیک بازدید می‌کنند، اشاره دارد. با کلیک بر روی تبلیغ، آنها به صفحه وب مربوط به آن محصول یا خدمات ارسال می شوند. بنابراین، نرخ کلیک، میزان موفقیت یک تبلیغ در جلب توجه بازدید کنندگان سایت را اندازه‌ گیری می‌کند و ما در مشاوره سئو ، به آن دقت بسیار زیادی می کنیم. نرخ کلیک بالا نشان دهنده یک صفحه رتبه بندی موفق در وب سایت یا تبلیغ شما در Google SERP (صفحه نتایج موتور جستجو) است. این بدان معنی است که وب سایت شما به ازای هر بار نمایش در گوگل ترافیک بیشتری ایجاد می کند. نرخ کلیک بالا نیز می تواند نشان دهنده افزایش تبدیل باشد، بسته به تجربه کاربر از صفحه فرود.

نرخ کلیک بالا یا پایین به چه معناست؟

به عنوان یک معیار، نرخ کلیک به شما می گوید که کاربران چقدر آگهی یا صفحه وب شما را مرتبط می دانند. هنگام ایجاد یک کمپین تبلیغاتی، پست وبلاگ یا صفحه اصلی در وب سایت خود، می خواهید که نه تنها مرتبط، بلکه چشم نواز و فریبنده باشد.
CTR بالا
اگر CTR بالایی دارید، به این معنی است که کاربران آگهی یا صفحه وب شما را جذاب و بسیار مرتبط می دانند. با کلمات کلیدی مناسب، ممکن است یک CTR دو رقمی ببینید.
• CTR پایین
اگر CTR پایینی دارید، به این معنی است که آگهی یا صفحه وب شما به اندازه کافی جذاب یا مرتبط نیست که کاربر بتواند آن را انتخاب کند. این می تواند به دلیل کپی بد، خلاقانه یا هدف گذاری ضعیف باشد.

چرا نرخ کلیک مهم است؟

CTR همچنین بر رتبه بندی موتورهای جستجو به صورت ارگانیک تأثیر می گذارد. الگوریتم رتبه بندی گوگل تعیین می کند که تبلیغ یا صفحه وب شما در کجای صفحه جستجو نمایش داده شود که این امر بر تعداد افرادی که وب سایت شما را مشاهده می کنند و در نهایت کلیک می کنند و با آن درگیر می شوند تأثیر می گذارد. نرخ کلیک تأثیر زیادی بر رفاه کسب و کار آنلاین شما دارد.
نکته: به خاطر داشته باشید، اگر تعداد بازدیدهای شما زیاد است و CTR شما همچنان پایین‌ تراز حد متوسط است، می‌تواند به این معنی باشد که کلمات کلیدی اشتباهی را هدف قرار داده‌اید یا تبلیغ شما به اندازه کافی جذاب نیست.

نرخ کلیک خوب چیست؟

به سختی می توان گفت که نرخ کلیک خوب (CTR) چیست، زیرا بین کلمات کلیدی استفاده شده موقعیت، مخاطب، نوع صنعت و… متفاوت است. طبق گفته گوگل، میانگین CTR برای کمپین های AdWords تنها ۲٪ است و هر چیزی بیش از ۲٪ را می توان بالاتر از میانگین در نظر گرفت. بزرگترین عامل موثر بر CTR برای تبلیغات پرداخت به ازای کلیک، موقعیت آگهی است.

روش های افزایش CTR

مانند بسیاری از معیارهای دیجیتال مارکتینگ، CTR تنها شاخص موفقیت نیست. اگر صفحه مقصد با متن اطراف لینک مطابقت نداشته باشد، کاربران کمتر احتمال دارد که صفحه مورد نظر خود را دنبال کنند (مانند خرید یا ثبت نام در خبرنامه).

تاثیر تبلیغ پولی در نرخ کلیک

در گوگل ادوردز و بینگ ادز، هر گونه تبلیغات و کلمه کلیدی یک CTR منحصر به فرد و قابل پیگیری دارد. نرخ کلیک یک عامل مهم تعیین کننده امتیاز کیفیت است که بر موقعیت تبلیغ و هزینه به ازای هر کلیک تأثیر می گذارد. موتورهای جستجو در تلاش هستند تا بهترین نتایج را برای کاربران خود ارائه دهند و کیفیت را ارزیابی می کند که آیا کاربران تبلیغات را مفید و مرتبط با درخواست خود می دانند یا خیر.

تاثیر بازاریابی ایمیلی در نرخ کلیک

کمپین های ایمیل فروشگاهی معمولاً شامل لینک های UTMشده به وب سایت فروشگاه هستند. CTR به بازاریابان ایمیل کمک می کند تا اثربخشی یک ایمیل را ارزیابی کنند. نرخ کلیک فقط به خوانندگانی مربوط می شود که قبلاً ایمیل را باز کرده اند. یک ایمیل با عملکرد بالا خوانندگان را تشویق می کند تا روی لینک به وب سایت کلیک کنند.

تاثیر سئو در نرخ کلیک

نرخ کلیک ارگانیک تا حد زیادی تحت تأثیر رتبه بندی است. یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ نشان داد که بیش از ۳۰ درصد از کلیک‌های جستجوی طبیعی به بالاترین رتبه‌ها می‌رسند و پس از هر نتیجه کاهش شدیدی دارند. با این حال، این بدان معنا نیست که سئوکاران نمی توانند بر CTR ارگانیک تأثیر بگذارند. عنوان، توضیحات و URL یک صفحه با کلمات کلیدی مرتبط می تواند کاربران را به کلیک و کسب اطلاعات بیشتر ترغیب کند.پس طراحی سایت خوب و سئوی بهینه آن ، می تواند باعث افزایش نرخ کلیک شود

آیا CTR بالا همیشه خوب است؟

برای بسیاری از کمپین ها، نرخ کلیک بالا یک نشانه عالی است. با این حال، مواقع خاصی وجود دارد که CTR بالا می تواند کمتر از حد ایده آل باشد. به عنوان مثال، فرض کنید یک نرخ CTR متوسط یا حتی یک نرخ CTR بالا دارید، اما نرخ تبدیل بسیار بدی دارید. در این شرایط، احتمالاً در صفحه فرود یا جزئیات پیشنهادی که در آنجا مشخص کرده‌اید مشکلی وجود دارد. اگر تعداد زیادی کلیک دریافت می‌کنید و هیچ نتیجه واقعی از آنها دریافت نمی‌کنید، مشکلی وجود دارد. اگر چنین است، تبلیغات خود را با ترکیبی از مدیر تبلیغات هر پلتفرم و Google Analytics عیب یابی کنید. به الگوهای ترافیک در سایت، نرخ پرش، و صفحات موجود نگاه کنید تا ارزیابی کنید که مردم کجا و چرا ترک می کنند. هنگامی که این اطلاعات را در اختیار دارید، می توانید هر آنچه را که باید تغییر دهید تا تبلیغات شما (و هزینه تبلیغات شما) موثرتر شود، اصلاح کنید.

نرخ کلیک چیست

روش محاسبه نرخ کلیک

نرخ کلیک (CTR) به عنوان نسبت تعداد کل کلیک ها به تعداد کل نمایش ها در یک ایمیل یا یک کمپین تبلیغاتی تلفن همراه تعریف می شود. این اصطلاح به طور گسترده ای با تبلیغات نمایشی و جستجوی گوگل، ایمیل ها، پست های رسانه های اجتماعی و تبلیغات مرتبط است.
CTR = کل کلیک ها / کل نمایش ها
برای مثال، اگر آگهی شما حدود ۲۰۰۰ نمایش و حدود ۵۰ کلیک دریافت کند، CTR شما ۲.۵ درصد است.
حالا CTR خود را چگونه تفسیر می کنید؟
• اگر CTR شما بالا باشد، کاربران شما تبلیغ شما را بسیار مرتبط می دانند.
• اگر CTR شما پایین است، کاربران شما تبلیغات شما را کمتر مرتبط می دانند.
نرخ کلیک ایمیل معیار واقعی تعداد کل مشترکینی است که روی یک لینک، CTA یا تصویر در یک ایمیل خاص کلیک کرده اند. می توان آن را با محاسبه تعداد کل کلیک هایی که یک ایمیل دریافت می کند و تقسیم آن بر تعداد کل پیام های ارسال شده محاسبه کرد. در اینجا فرمول برای محاسبه CTR ایمیل به نظر می رسد:
CTR = کل ایمیل های کلیک شده / [کل ایمیل های ارسال شده – کل ایمیل های برگشتی]
CTR ها یک معیار مهم برای اندازه گیری اثربخشی کمپین های اعلان فشار شما هستند. هر نوتیفیکیشنی که ارسال می کنید فرصتی برای جذب کاربر و دستیابی به هدف کمپین شماست. CTR بالاتر به معنای تعامل بیشتر است.

چگونه CTR  خود را افزایش دهیم؟

• تعریف مخاطب هدف
• تقسیم بندی موثر
• شخصی
• افزودن CTA ها
• زمان اجرای کمپین
• تست و بهینه سازی A/B

نحوه بهینه سازی نرخ کلیک

بهینه سازی نرخ کلیک برای کسب و کارها بسیار مهم است تا از کمپین های تبلیغاتی خود بیشترین بهره را ببرند. شرکت‌ها CTR را با بهبود عملکرد عناصری که باعث کلیک می‌شوند، مانند عنوان، موضوع، تصاویر، کلمات کلیدی و توضیحات و… افزایش می‌دهند. چند روش موجود یا بهینه سازی CTR عبارتند از:
بهبود کپی رایتر تبلیغات: کلماتی که استفاده می کنید، یا مشتریان را جذب می کند یا آنها را از خود دور می کند. اطمینان حاصل کنید که به زبانی صحبت می کنید که برای مخاطب هدف شما جذابیت بیشتری دارد.
تنظیم فراخوان برای اقدام: از CTAهای عمومی و درخواستی مانند «اینجا را کلیک کنید» دوری کنید. بر روی برجسته کردن مزایایی که مشتری با کلیک بر روی لینک خود دریافت می کند، تمرکز کنید: “دانلود رایگان خود را دریافت کنید”.
تغییر کلمات کلیدی: CTR پایین ممکن است نشانه این باشد که شما مخاطبان اشتباهی را هدف قرار داده اید. کلمات کلیدی خود را تنظیم کنید یا به عناصر هدف در تبلیغات خود فکر کنید.
مخاطبان خود را بشناسید: اطمینان حاصل کنید که مخاطب مورد نظر خود را درک می کنید. چه زمانی آنها بیشتر در کانال بازاریابی که استفاده می کنید فعال هستند؟ کدام کلمات و عبارات را دوست دارند؟
به روز رسانی طراحی: اگر تبلیغات شما شامل عناصر بصری است، سعی کنید همه چیز را از رنگ ها گرفته تا تصاویری که استفاده می کنید تغییر دهید.
ساده ترین راه برای افزایش نرخ کلیک، آزمایش و تجزیه و تحلیل مداوم کمپین های خود است. ابزارهای بازاریابی رسانه‌های اجتماعی مانند Sprout Social به تعیین اینکه کدام یک از تبلیغات شما موفق ‌ترین هستند و چرا، کمک می‌کنند و حتی می‌توانند به شما کمک کنند تا بهترین زمان‌ها را برای ارسال تبلیغات تعیین کنید. به عنوان مثال، ارسال تبلیغات در زمان مناسب در اینستاگرام می تواند CTR بالاتری ایجاد کند.

نرخ کلیک شما می تواند چیزهای زیادی در مورد عملکرد کمپین های PPC به شما بگوید. علاوه بر اینکه به شما می‌گوید چند درصد از کاربرانی که روی تبلیغ شما کلیک می‌کنند، می‌تواند به شما کمک کند.

 

تلفن شرکت سئو

Summary
نرخ کلیک (CTR) چیست
Article Name
نرخ کلیک (CTR) چیست
Description
نرخ کلیک شما می تواند چیزهای زیادی در مورد عملکرد کمپین های PPC به شما بگوید. علاوه بر اینکه به شما می‌گوید چند درصد از کاربرانی که روی تبلیغ شما کلیک می‌کنند، می‌تواند به شما کمک کند.
Author
Publisher Name
آژانس خلاقیت کرگدن
Publisher Logo
کرگدن سفید
نویسنده : کرگدن سفید گونه ای خاص و در حال انقراض از کرگدن ها که با بی توجهی بشر ، در حال انقراض و نابودی است.مهربان ، سخت کوش ، متعهد ، مسئولیت پذیر و کاربلد در بین کرگدن ها!
اشتراک گذاری در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
×