چگونه سرعت سایت وردپرسی را افزایش دهیم

چگونه سرعت سایت وردپرسی را افزایش دهیم

وردپرس ، به ادعای سازندگان خود ،بیش از ۶۰ درصد وب سایت ها را تشکیل می دهد و سرعت ، همواره پاشنه آشیل بسیاری از توسعه دهندگان و مشتریان می باشد که باید به آن توجه و دقت ویژه کرد و از همین رو عنوان مقاله طراحی سایت امروز ،چگونه سرعت سایت وردپرسی را افزایش دهیم تا یاد بگیریم چگونه باید سایت وردپرس را از نظر سرعت افزایش دهیم.با ما همراه باشید.

کاربران از انتظار طولانی پشت یک صفحه سفید متنفر هستند. علاوه برآن گوگل نیز از این انتظار خسته می شود، به این فکر کنید اگر گوگل بخواهد برای باز شدن سایت ها منتظر بماند چه می شود؟ براساس نتایجی که وجود دارد بیشتر کاربران حداکثر سه ثانیه برای لود شدن یک سایت صبر می کنند در غیر این صورت سایت را رها می کند و به دنبال سایت رقیب می روند. سایت های وردپرسی راحت ترین روش را برای بالا بردن سرعت سایت دارند پس همراه کرگدن باشید تا شما را در این راستا راهنمایی کنند.

چگونه سرعت سایت وردپرس خود را افزایش دهیم

 

در دنیای دیجیتال امروزی، همه چیز در مورد سرعت و کارایی است. اگر وب سایت شما کندتر از آنچه باید بارگذاری می شود، شکی وجود ندارد که ترافیک و نتیجه شما مستقیماً تحت تأثیر قرار می گیرند. درک این واقعیت باعث می شود که بسیاری از توسعه دهندگان و صاحبان مشاغل به این فکر کنند که چگونه سرعت سایت های وردپرس را افزایش دهند. کرگدن به شما کمک می کند بفهمید که چرا زمان بارگذاری سریع ضروری است، و حتی چند نکته برای افزایش سرعت سایت وردپرس خود یاد خواهید گرفت.

میانگین سرعت سایت وردپرس

وردپرس ابزاری قدرتمند برای تولید محتوا است که جهان را در بر گرفته است. در واقع، این پلتفرم برای ایجاد بیش از ۷۵ میلیون وب سایت استفاده شده است. با این حال، مانند سایر ابزارهای ایجاد وب سایت، به افزونه ها، تم ها و ابزارهای دیگر نیاز دارید تا به درخشش نام تجاری خود کمک کنید. متأسفانه، این نوع ابزارها می توانند بدون توجه به سیستم مدیریت محتوای شما، سرعت کار را کاهش دهند.
خوشبختانه راه هایی برای بهبود سرعت سایت شما وجود دارد. از طریق مدیریت مناسب تصاویر، پلاگین ها و سایر محتوای خود می توانید به راحتی به کارها سرعت دهید. فقط به خاطر داشته باشید که قبل از اینکه مشتری بتواند از تجربه کامل صفحه شما لذت ببرد، هر سیستم مدیریت محتوا باید همه موارد مرتبط را بارگذاری کند، خواه در صفحه قابل مشاهده باشد یا خیر. در این مرحله، ممکن است تعجب کنید که سرعت بارگذاری چه ارتباطی با اینکه بازدیدکنندگان از صفحه شما لذت می برند یا نه دارد. متأسفانه، ممکن است از هیچ چیز لذت نبرند زیرا صفحه شما به کندی بارگیری می شود.

چرا سرعت سایت مهم است

این روزها، مشتریان انتظار دارند صفحات وب سریع بارگذاری شوند. در واقع، ۴۰ درصد از کاربران گزارش دادند که که اگر سایتی بیش از سه ثانیه طول بکشد، آن را رها می کنند. بهترین کاری که می توانید برای کسب و کار خود انجام دهید این است که یک سایت وردپرس با سرعت لود بالا داشته باشید، بدون انجام این کار، بدون شک پول و ترافیک خود را از دست خواهید داد، این به این دلیل است که مصرف کنندگان آنلاین کمی بی حوصله هستند به این خاطر که اگه حوصله داشتند حتما به صورت حضوری برای دریافت خدمات مراجعه می کردند. در واقع، بیش از نیمی از کاربران تلفن همراه اعتراف می کنند که یک صفحه را صرفاً بر اساس زمان بارگذاری کند آن رها کرده اند. همچنین شایان ذکر است که وب سایت هایی با سرعت بارگذاری ۱-۲ ثانیه نرخ تبدیل را تقریباً سه برابر بیشتر از وب سایت هایی که در ۵-۱۰ ثانیه بارگیری می کنند قابل مشاهده هستند.
حتی بدتر از آن، اگر وب ‌سایت‌های شما سرعت کمی داشته باشند، ممکن است مانع از پیدا کردن شما توسط مصرف ‌کنندگان بالقوه شود. گوگل اخیرا اعلام کرده است که سرعت صفحه به یک فاکتور رتبه بندی در جستجوهای موبایل تبدیل خواهد شد.
سرعت سایت برای موبایل از اهمیت بیشتری برخوردار است
ممکن است ندانید که سرعت چه نقش مهمی در رتبه جستجوهای موبایل توسط گوگل دارد. اگر سایت شما کمی کند است اما همچنان به عبارات جستجوی خاصی نزدیک تر است، می توانید به رتبه مناسبی دست پیدا کنید ولی گوگل سایت های موبایل با لود سریع تر را در اولویت قرار می دهد.
یک سایت چقدر باید سریع بارگذاری شود؟
گوگل گزارش می دهد که بهترین روش این است، زمان بارگذاری خود را سه ثانیه یا کمتر نگه دارید. یافته ها نشان می دهد که زمانی که زمان بارگذاری از یک به سه ثانیه می رسد، احتمال ترک کردن (یک کاربر فوراً ترک می کند) تا ۳۲٪ افزایش می یابد.

علاوه بر این، برای صفحاتی که بارگیری آنها پنج ثانیه یا بیشتر طول می کشد، احتمال پرش ۹۰٪ افزایش می یابد. اگر می‌خواهید بازدیدکنندگان را به جای دور کردنشان حفظ کنید، باید برای میانگین زمان بارگذاری کمتر از سه ثانیه (و در حالت ایده‌آل سریع ‌تر از آن) تلاش کنید.ما در جلساتی که به عنوان شرکت طراحی سایت با مشتریان خود می گذاریم ، همواره اهمیت سرعت سایت را به آنها یادآور می شویم.

چگونه زمان بارگذاری صفحه در وردپرس را کاهش دهیم

انواع تاکتیک های ساده وجود دارد که می توانید به تنهایی از آنها استفاده کنید. در اینجا چند نکته دیگر وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.

۱. تشخیص سرعت سایت را اجرا کنید

درک سرعت بارگذاری وب سایت شما گام بعدی برای بهبود عملکرد سایت است. اگر افزونه ای را نصب کنید یا تغییرات دیگری در سایت خود ایجاد کنید و بخواهید ببینید که چگونه بر زمان بارگذاری سایت تأثیر می گذارد، ردیابی سرعت سایت توصیه می شود. برای تجزیه و تحلیل سرعت بارگذاری، سعی کنید از ابزاری مانند WP Engine Speed Tool برای سرعت سایت وردپرسی خود استفاده کنید. پس از درج URL سایت خود، یک تجزیه و تحلیل در مورد سرعت بارگذاری سایت و توصیه های خاصی برای سرعت بخشیدن به آن ایمیل به شما ارسال می شود. یا اگر مشتری WP Engine هستید، توصیه می کنیم از عملکرد صفحه در پورتال کاربر برای ردیابی و آزمایش عملکرد صفحه وب خود در برابر تغییرات سایت استفاده کنید.

۲. پلاگین ها و تم های استفاده نشده را حذف کنید

روش افزایش سرعت سایت وردپرس

شما باید همیشه افزونه ها و تم های خود را به روز نگه دارید، حذف موارد استفاده نشده گام بعدی برای یک سایت سریع است. افزونه ها و تم های استفاده نشده نه تنها آسیب پذیری های امنیتی را نشان می دهند، بلکه می توانند عملکرد سایت وردپرس را نیز کاهش دهند. برای حذف افزونه استفاده نشده، ابتدا باید آن را غیرفعال کنید. سپس می توانید به لیست افزونه های غیرفعال خود بروید و آنهایی را که دیگر نمی خواهید حذف کنید. برای حذف تم ها، کافی است به Appearance > Themes بروید تا آن هایی که دیگر حذف نمی شوند.

۳. کتابخانه رسانه خود را پاک کنید

با گذشت زمان ممکن است شروع به جمع آوری تصاویری کنید که دیگر استفاده نمی شوند. برای آزاد کردن فضا، باید رسانه های بلااستفاده را حذف کنید. برای حذف دستی رسانه بلااستفاده، می‌توانید از افزونه‌ای مانند Media Cleaner برای دور انداختن رسانه‌های استفاده نشده، استفاده کنید یا می‌توانید این کار را به صورت دستی انجام دهید. برای حذف دستی رسانه های بلااستفاده، کافی است به مسیر Add Media -> Media Library -> Unattached بروید و سپس آن فایل هایی را که دیگر استفاده نمی شوند حذف کنید.

۴. پایگاه داده خود را تمیز کنید

اگر علامت نزنید، پایگاه داده وردپرس شما با گذشت زمان شروع به جمع شدن درهم و برهم می کند. این نفخ غیر ضروری می تواند سایت شما را کند کند. با این حال، با پاکسازی منظم، می توانید اندازه پایگاه داده خود را برای بارگذاری سریعتر کاهش دهید. به عنوان مثال، بازبینی‌های پست می‌تواند حجم زیادی از فضای غیرضروری را اشغال کند. اگر پستی دارید که ۱۰۰ کیلوبایت داده دارد و پنج ویرایش در آن پست وجود دارد، کل فضای تلف شده حدود ۵۰۰ کیلوبایت است.
پاکسازی پایگاه داده خود را می توان به صورت دستی از طریق phpMyAdmin انجام داد، اگر ندانید چه کار می کنید می تواند مشکل و آسیب زا باشد. اگر اهل فن نیستید، نصب یک افزونه برای انجام این کار یک راه ایمن تر است.
۵. Render-Blocking Javascript و CSS را حذف کنید
اگر از ابزارهای تست صفحه برای آزمایش سرعت وب سایت خود استفاده کرده اید، ممکن است با این توصیه مواجه شده باشید که درک آن دشوار است. اگر با استفاده از ابزاری مانند webpagetest.org یا Pingdom به صفحه cssخود نگاه کنید، احتمالاً خواهید دید که تعدادی فایل جاوا اسکریپت (فایل‌های js) قبل از خط «شروع رندر» بارگیری می‌شوند. این به عنوان “جاوا اسکریپت مسدود کننده رندر” شناخته می شود.

عملکرد اصلی جاوا اسکریپت انجام یک عمل در یک صفحه وب است، مانند یک پنجره بازشو یا چرخش تصاویر شما. در واقع، این اقدامات تا زمانی که سایت شما به طور کامل محتوا را بارگیری نکند، نیازی به بارگذاری ندارند.

۶. CSS، HTML و JavaScript را کوچک کنید

با گذشت زمان، CSS، HTML و سایر فایل‌های کد منبع می‌توانند ایجاد شوند و باعث شوند که سایت شما کند اجرا شود. برای اینکه لود سایت خود را سریع تر کنید، باید کد آن را کوچک کنید.

تاثیر کوچک کردن منابع استاتیک در سرعت سایت

از طریق کوچک سازی، باطن سایت شما بهینه می شود. این تکنیک با کاهش حجم فایل‌های HTML، جاوا اسکریپت و CSS کار می‌کند و کاراکترهای غیرضروری را حذف می‌کند. در نتیجه مقدار کمتری از انتقال داده مورد نیاز است تا فایل‌ها سریع ‌تر اجرا شوند و صفحات وب شما سریع ‌تر بارگیری شوند. تعدادی افزونه برای کوچک کردن کد ساخته شده‌اند برای مثال Autoptimize یکی از پلاگین های رایگان با رتبه برتر برای این کار است. همچنین می‌توانید افزونه ممتاز WP Rocket را امتحان کنید، که به بهینه ‌سازی سایت از جمله کوچک ‌سازی کمک می‌کند. CSS Compressor یکی دیگر از گزینه های خوب است که کد CSS را ساده می کند.

۷. تصاویر را بهینه کنید

تصاویر برای نگه داشتن بازدیدکنندگان سایت ضروری هستند. در حالی که سایت شما ممکن است حاوی تعداد زیادی تصاویر زیبا باشد، ایده خوبی است که این تصاویر را برای دستیابی به زمان بارگذاری سریع صفحه بهینه کنید. راه های مختلفی برای بهینه سازی تصاویر وجود دارد، از جمله فشرده سازی تصاویر، افزودن متن و عنوان جایگزین و ایجاد نقشه سایت.

۸. بارگذاری صفحات طولانی

برای سایت های یک صفحه ای و سایت هایی که صفحه اصلی طولانی دارند، Lazy Loading می تواند یک صرفه جویی در زمان باشد. Lazy Loading اساساً از بارگیری عناصر پایین صفحه شما جلوگیری می کند تا زمانی که بازدید کننده برای دیدن آنها به پایین اسکرول کند. با بارگذاری نشدن تمام محتوای صفحه طولانی خود به یکباره، این به سایت شما امکان می دهد سریع تر رندرینگ را شروع کند. یک پلاگین رایج که برای این مورد استفاده می شود BJ Lazy Load است.

۹. محدود کردن نظرات در هر صفحه

درست است که نظر دادن کاربران برای یک مقاله مهم است اما تعداد زیادی نظرات نیز می توانند زمان بارگذاری صفحه را کاهش دهند. تقسیم بخش نظرات به صفحات ایده خوبی برای کاهش زمان بارگذاری آنها است.

۱۰. تغییر مسیرها را کاهش دهید

ریدایرکت ها کاربردهایی دارند، اما تغییر مسیرهای غیر ضروری، مانند تغییر مسیرهای ۳۰۱ و زنجیره های تغییر مسیر، واقعاً می توانند سرعت را کاهش دهند. بهتر است تعداد درخواست‌های اطلاعات اضافی که سرور شما انجام می‌دهد را کاهش دهید.

۱۱. بازبینی پست ها را کاهش دهید

هر ویرایش محتوایی را که انجام می‌دهید بی ‌نهایت ذخیره می‌کند، که می‌تواند سرعت سایت شما را کندتر کند. برای سرعت بخشیدن به سایت خود، می توانید تعداد ویرایش در هر مقاله را محدود کنید. برای انجام این کار، فایل wp-config.php را باز کنید و این خط کد را اضافه کنید تا تعداد ویرایش های مقاله را محدود کنید:
define(‘WP_POST_REVISIONS’, 4 );
عدد، در این مورد، چهار را نشان می دهد، به این معنی که برای هر مقاله، چهار ویرایش ایجاد می شود. شما می توانید این عدد را تغییر دهید یا حتی با تنظیم مقدار ۰ یا false، ویرایش ها را خاموش کنید.

۱۲. Pingback و Trackbacks را غیرفعال کنید

ممکن است قبلاً هرگز در مورد پینگ بک یا ترک بک نشنیده باشید، برخی آنها را یک ویژگی قدیمی می دانند. از خاموش بودن آنها اطمینان حاصل کنید زیرا ممکن است باعث کندی سرعت صفحه شوند. به سادگی به تنظیمات -> بحث بروید و مطمئن شوید که علامت «اجازه دادن اعلان‌های پیوند از وبلاگ‌های دیگر…» را بردارید.

۱۳. آخرین نسخه PHP را اجرا کنید

اجرای آخرین نسخه PHP می تواند تاثیر زیادی بر سرعت سایت شما داشته باشد. برای تعیین اینکه آیا سایت شما آماده تغییر به آخرین ورژن PHP است، از افزونه PHP Compatibility Checker استفاده کنید. به روز رسانی به آخرین نسخه PHP به تنهایی نیز آسان است.

۱۴. یک تم سریع و سبک انتخاب کنید

همه تم های وردپرس یکسان نیستند، برخی بهتر از بقیه نوشته شده اند. اگر سایت شما به سرعت بارگذاری نشود، طراحی رابط کاربری زیبا بی معنی است. به جای انتخاب یک تم شلوغ (که شامل کدهای زیادی است و باید هر بار که شخصی از سایت شما بازدید می کند بارگذاری شود)، از یک تم مناسب استفاده کنید.البته انتخاب قالب یکی از نکات مهم در طراحی سایت است که بر روی قیمت طراحی سایت نیز تاثیر می گذارد.اکثر شرکت ها به شما نمی گویند که از قالب های آماده برای شما استفاده می کنند و همین موضوع اپتیمایز قالب سایت را کاری سخت و دشوار می کند

۱۵. از CDN استفاده کنید

بدون توجه به موقعیت مکانی کاربر، محتوای شما باید به سرعت ارائه شود. گاهی اوقات این همیشه امکان پذیر نیست، اگر سایت شما در زیرساختی که شامل مراکز داده در سایر نقاط جهان است نباشد. فاصله می تواند به معنای تاخیر در تحویل محتوا باشد، جایی که شبکه تحویل محتوا (CDN) مفید می شود. یک CDN منجر به زمان بارگذاری سریع ‌تر صفحه می‌شود، زیرا هنگام لود شدن، وب ‌سایت شما از سرور بهینه ‌شده‌ای استفاده می‌کند که به بازدیدکننده سایت شما نزدیک‌تر است. مرکز داده محتوا و فایل های ثابت را ذخیره می کند و سپس آنها را بر اساس موقعیت مکانی به کاربران تحویل می دهد. انتخاب CDN به محبوبیت و نیازهای سایت شما بستگی دارد. برخی از راهکارهای CDN وردپرس عبارتند از MaxCDN، Cloudflare یا CacheFly.

16. از حافظه پنهان مرورگر استفاده کنید

هنگامی که سرور وب شما دارای هدرهای HTTP برای تعیین زمان انقضای حافظه پنهان است، شامل دستورالعمل های مرورگر در مورد مدت زمانی است که صفحه وب باید در مرورگر بازدیدکننده شما ذخیره شود. این به مرورگر بازدیدکننده شما می‌گوید که عناصر وب‌سایت شما (مانند CSS، جاوا اسکریپت و تصاویر) را از دیسک محلی دستگاه خود به جای شبکه دانلود کند. از آنجایی که این بدان معناست که مرورگر اتصالات شبکه کمتری برای ایجاد دارد، این به شما کمک می کند تا مطمئن شوید صفحه وب شما سریعتر برای آنها بارگیری می شود.

۱۷. به یک سرور اختصاصی بروید

اگر سایت شما ترافیک زیادی دریافت می کند، آن را روی یک سرور اختصاصی میزبانی کنید، جایی که منابع سرور به اشتراک گذاشته نمی شود. حتی اگر هاست اشتراکی مقرون به صرفه است، قرار گرفتن در همان سرور با سایرین می تواند منجر به مسدود شدن CPU و RAM شود. مثل این است که در یک مجتمع آپارتمانی هستید و آب زیادی برای اشتراک گذاری دارید…اگر سایت دیگری تمام پهنای باند سرور را افزایش دهد، سرور کند و خرابی احتمالی برای شما باقی می ماند. برای اطمینان از اینکه سایت شما حداکثر زمان آپدیت را دارد، ارزش سرمایه گذاری در یک برنامه میزبانی را دارد که در آن منابع کامل یک سرور را دریافت می کنید.
پلاگین های بهینه سازی سرعت سایت وردپرس
وردپرس دارای یک اکوسیستم افزونه بزرگ است که می تواند استفاده از ابزار را بسیار آسان تر کند. در اینجا چند مورد به طور خاص بر روی افزایش سرعت کارها متمرکز شده است.ما همواره در جلسات مشاوره سئو بر روی این موضوع تاکید می کنیم که اگر سایت شما به صورت اصولی طراحی شده باشد و از اصول خاص طراحی بهره مند باشد ، بدون شک و بدون دردسر ، از بالاترین سرعت برخوردار خواهد بود.

• Perfmatters: این افزونه به شما امکان می دهد گزینه های پیش فرض وردپرس را که از آنها استفاده نمی کنید، غیرفعال کنید.
• WP Super Minify: این ابزار به شما امکان می دهد فایل ها را برای بارگذاری سریع تر ترکیب و فشرده کنید.
• WP Smush.it: این افزونه تصاویر شما را بهینه می کند تا سرعت صفحه شما را کاهش ندهند.
• BJ Lazy Load: این ابزار بارگذاری کل صفحه شما را به یکباره متوقف می کند تا سرعت آن افزایش یابد.
• :WP Engine دارای ویژگی هایی است که می تواند به افزایش سرعت سایت شما کمک کند.

 

تلفن شرکت طراحی سایت

 

Summary
 چگونه سرعت سایت وردپرسی را افزایش دهیم
Article Name
چگونه سرعت سایت وردپرسی را افزایش دهیم
Description
در این مقاله به صورت حرفه ای آموزش می بینیم که سرعت سایت وردپرسی را چگونه افزایش دهیم.
Author
Publisher Name
آژانس خلاقیت کرگدن
Publisher Logo
کرگدن سفید
نویسنده : کرگدن سفید گونه ای خاص و در حال انقراض از کرگدن ها که با بی توجهی بشر ، در حال انقراض و نابودی است.مهربان ، سخت کوش ، متعهد ، مسئولیت پذیر و کاربلد در بین کرگدن ها!
اشتراک گذاری در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
×